Glazba

PRIČA O NEOBIČNOJ LJUBAVI Melodramatic Sinner predstavlja novi singl “The Painter”

NOVI VIDEO URADAK RENATA MEĐUREČANA

Zagrebački glazbenik Renato Međurečan predstavlja novi singl “The Painter”.


Poznat i pod pseudonimom „Melodramatic Sinner”, Renato je rođen u Zagrebu 1978. godine, gdje i živi sa suprugom i dvoje djece. Ljubav prema glazbi pokazivao je od malih nogu, slušajući opuse domaćih i stranih rock glazbenika 70-ih, 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća.

Kao zaljubljenik u gitare skladati je počeo već u srednjoj školi, iako zbog rata u Hrvatskoj i premalih sredstava nije uspio ništa zvukovno zabilježiti, sve do 2015. godine kada kao gitarist rock benda „Počinitelji“ izdaje prvijenac.

Pod pseudonimom „Melodramatic Sinner“, od kraja 2019. stvara glazbu različitih tema i žanrova, koja je dostupna na njegovom Youtube kanalu.

Posljednja skladba „The Painter“ njegov je pogled na temu današnje realnosti ljubavnika/ljubavnice koja se često prepušta tjelesnim užicima partnerove volje fizičkog vezanja i maltretiranja.

Naglasak stoji na netoleranciji jednog spola prema drugom, te prekomjerne upotrebe sile zbog seksualnog podčinjavanja, kazao je autor.

Spot prikazuje psihološku težinu situacija u kojem se navedene osobe nerijetko nalaze, a za izradu su korišteni video clipovi sa slobodnih nekomercijalnih internetskih stranica kao Pixabay i Pexels.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close