VijestiTech

Približava mlade vjeri: Vatikan ima svoju verziju Pokemon GO igrice

Papa Franjo obožavatelj je nove igrice za pametne telefone, svojevrsne inačice popularne igrice Pokemon GO, piše 24sata


Follow JC GO dostupna je trenutno na španjolskom, engleskom, talijanskom i portugalskom jeziku, a najavljene su i na drugim jezicima. Možete ju skinuti bez obzira imate li Apple iOS ili Googleov Android, piše Altchar.

Igrica je u srži vrlo slična Pokemon GO-u, osim što ne hvatate pokemone, nego svece, biblijske figure i slično. I naravno, dok igrate, možete naučiti i više o njima. Da biste bili uspješni u igrici, morate skupljati hranu, vodu i duhovnost, a igrica će vas obavijestiti i ako se nalazite blizu crkve kako biste se mogli pomoliti.

Crkva nikada nije imala sličan projekt kojime bi, putem tehnologije, komunicirali sa svojim sljedbenicima – rekao je direktor Foundation Ramon Pane koja je igricu napravila, Ricardo Grzona. 

Na igrici je radilo 43 dizajnera, teologa, stručnjaka za Bibliju, povjesničara i inženjera, a bilo je potrebno oko 32 tisuće sati rada.

Grzona je istaknuo da je u vremenu pametnih telefona, igrica Follow JC GO idealan način da se proširi poruka vjere u mlađoj populaciji. 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close