Ličko-senjska županijaVijestiPolitika

Prezentacija programa „Aktivni u zajednici“ u Otočcu

Zaklada Kajo Dadić u suradnji s Gackim pučkim otvorenim učilištem Otočac poziva sve zainteresirane na prezentaciju programa „Aktivni u zajednici“ koja će se održati u Otočcu 26. ožujka 2018. u 11 sati u maloj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta.


Program „Aktivni u zajednici“ provodi se u suradnji s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, a usmjeren je ka osnaživanju društvenog kapitala kao važnog akumulatora razvoja lokalnih zajednica. Provedbom ovog programa nastojat će se poticati razvoj društvenog kapitala, razvoj kulture davanja u opće korisne svrhe i provedba društvenih programa u lokalnoj zajednici u kojima mogu sudjelovati institucije, društva, udruge, pojedinci i svi ostali zainteresirani.

U okviru ovog programa bit će izrađena analiza stanja društvenog kapitala i utvrđene potrebe lokalnih zajednica vezane za načine zajedničkog djelovanja u ostvarivanju postavljenih ciljeva koji vode kvalitetnijem životu u zajednici.

Otočac je uz Brinje i Gospić jedna od tri zajednice s područja Ličko-senjske županije i jedna od sveukupno 15 lokalnih zajednica koje su odabrane za prezentaciju ovog programa.

 


 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close