TurizamIzdvojeno

Preuzmite svoj lampion i pustite najljepše želje u nebo iznad Gospića!

1500 LAMPIONA IZNAD GOSPIĆA

Kako bi i ove godine blagdanski duh živio u gradu, Grad Gospić i Turistička zajednica Grada Gospića pripremili su veliku zajedničku akciju puštanja lampiona “Pustimo najljepše želje”.


Ovog puta, zbog epidemioloških mjera, lampioni će se puštati na malo drugačiji način. U Turističkoj zajednici Grada Gospića nalazi se 1500 lampiona koje građani sami moraju pokupiti i odnijeti doma.

U srijedu 23. prosinca u 19 sati svi zajedno ćemo sa svojih balkona ili iz svojih dvorišta pustiti u zrak lampione te tako stvoriti prekrasan svjetlosni doživljaj iznad Gospića. Sve ćemo zabilježiti i dronom, te kasnije koristiti u promociji našeg grada zbog čega je važno da smo svi sinkronizirani i da lampione puštamo u točno vrijeme”, poručili su iz Grada Gospića.

Besplatni lampioni mogu se uzeti u uredu TZ-a svaki radni dan od od 8 do 15 sati.

Organizatori vas pozivaju da se odazovete u što većem broju te da zajedno pustimo najljepše želje za kraj godine u nebo!

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Grad Gospić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close