Scena

Prema kraju ljeta uz novi singl Bolaji Badejo!

Pod imenom Bolaji Badejo naš priznati producent, Denyken, okupio je oko sebe kvalitetne glazbenike kako bi napokon stvarao vlastitu glazbu.


“Nakon 25 godina i preko tri stotine raznih glazbenih projekata iza sebe vraćam se na neki način na početak uz Bolaji Badejo. Za kvalitetan producentski rad i suradnju s drugim autorima u karijeri najviše mi je pomoglo upravo to što sam i sam posjedovao taj, da tako kažem, refleks autora”, kaže Denyken

Bolaji Badejo koncipiran je kao projekt u sklopu kojeg ne stvara uvijek ista postava glazbenika, već okuplja poznate i manje poznate aktere hrvatske glazbene scene i na taj način otvara prostor za nove zvukove i kreativne ideje. Nakon prvog singla “Sve do mora”, Bolaji Badejo zaplovio je instrumentalnim vodama. Hipnotizirajuću “Lost in Summer” autorski potpisuje Denis Kozlica, a pjesmu prati i Denykenov atmosferičan spot sniman na predivnim lokacijama Prigorja, gornjeg Pokuplja te Gorskog kotara.

O ovoj suradnji s Denisom Kozlicom Denyken kaže: “Emotivna intepretacija, vrhunska melodioznost i originalnost autorskog izričaja privukle su me kao producenta Denisovoj glazbi i bilo bi stvarno šteta da ta ljepota s obzirom na njegovu samozatajnost i skromnost ostane samo povlastica rijetkih. Odlučio sam taj njegov forte predstaviti svijetu u obliku snovitog i atmosferičnog glazbenog spota koji funkcionira kao neka vrsta vizualno-glazbenog intermezza i nadam se da će publika prepoznati naš nemali trud uložen u ovu, po meni, prekrasnu kompoziciju uz koju se možete ponovo izgubiti u ljetu.”

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close