Turizam

Prekrasni Fidži će vam oduzeti dah!

S više od 330 otoka koje nudi, istraživanje Fidžija je poput slaganja golemih puzzli – jednostavno ne znate odakle početi!


Neki od ovih otoka su vam već poznati, zahvaljujući naravno, Hollywoodu. Njihove prirodne ljepote su poput razglednica nekih davnih vremena, s bijelim pijeskom i palmama punima kokosovih oraha. Stoga, ako planirate posjetiti Fidži, evo za početak šest otoka koje bi se isplatilo obići i na njima uživati.

Monuriki

Ovaj otok vam je možda poznat – naime, u filmu “Brodolom života” na njemu je zaglavio Tom Hanks i jedini mu je prijatelj tu bio Wilson (odbojkaška lopta). Otok je nenaseljen, no po njemu možete uzeti turu i obići ključne lokacije na kojima se radnja filma odvija. Ovdje se i roni, kornjače ostavljaju jaja, no najzanimljivije je da se kasnije možete pohvaliti da Tom Hanks nije jedini doživio brodolom života.

Više čitajte na punkufer.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close