VijestiScena

Prekrasna balada Romane Lalić Pejković posvećena je svim majkama

Samozatajna glazbenica koja nas je oduševila singlom ‘Vrime‘, s kojim je ujedno proglašena najboljom debitanticom prošlogodišnje Šibenske šansone, ponovno je sa nama.


Romana Lalić Pejković donosi novu emotivnu pjesmuMater‘, posebne melodije i teksta.

Istoimeni singl bio je Romanin adut za ovogodišnje izdanje međunarodnog festivala šansone Chansonfest 2018. koji se održao u petak u Zagrebu.

Za novu pjesmu zaslužni su Branko Slivar, autor teksta, te Jure May Stanić koji potpisuje glazbu, a s kojim je Romana surađivala i na prvoj skladbi ‘Vrime’.

Neke ljubavi se jednostavno dogode, tako se dogodila i ova, između mene i ove pjesme. Jure me nazvao i rekao da ima nešto posebno za mene, a kad sam pustila demo snimku, suze su potekle same od sebe i nije bilo potrebno drugo, ni treće slušanje, znala sam da je to to, istaknula je ovom prigodom Romana.

Sama priznaje kako ju je ‘Mater’ osvojila tekstom i melodijom iz koje jednostavno izviru osjećaji i emocije:

Ponekad kad dobiješ neku pjesmu sam sebe uvjeravaš i pokušavaš pronaći razloge zašto uzeti baš nju, iako već znaš da u njoj zapravo nema ništa. Pjesma Mater ima u sebi baš sve, one iskrene osjećaje koje možeš osjetit samo prema materi, bez obzira bila ona tu ili je više nema,  i prekrasnu toplu melodiju. Ivan Božičević se pobrinuo da pjesma dobije posebnu atmosferu, baš onakvu kakvu zaslužuje spoj Branka Slivara i Jure May Stanića, bardova dalmatinske pisme.  Nadam se da će slušatelji osjetiti tu istu ljubav na prvo slušanje.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Tonči Buselić

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close