VijestiSport

Predviđanja: Tko će pobijediti na Euru 2016. ?

Agencija za sportsku statistiku Gracenote, donedavno poznata pod nazivom Infostrada, napravila je predviđanje raspleta nadolazećeg Europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj.


Gracenote, odnosno Infostrada, redovito radi prognoze o osvajačima medalja na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru, a sada je na temelju različitih kriterija, poput snage momčadi, recentne forme i rezultata u kvalifikacijama, napravljena i projekciju događaja na skorašnjem Euru. Ispuni li se predviđanje, 10. srpnja na Stade de Franceu pobjednički će pehar podići kapetan domaće reprezentacije

Španjolci u finalu

Francuskoj će domaći teren svakako biti prednost, što je u obzir uzeo i Gracenote koji Tricolore vidi na europskom tronu po prvi put nakon 2000. godine. Momčad Didiera Deschampsa bi u finalu trebala svladati branitelje naslova Španjolce. Do polufinale bi, pak, trebali dogurati svjetski prvaci Nijemci te Englezi.

Ostvari li se prognoza Gracenotea, Hrvatska će se plasirati u drugi krug kao drugoplasirana reprezentacija skupine D. No, osmina finala će biti krajnji domet za izabranike Ante Čačića od kojih će u prvoj utakmici nokaut-faze bolja biti Belgija. Barem prema ovoj projekciji. Što će donijeti stvarnost, saznat ćemo u idućih nešto više od mjesec dana.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: net.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close