Lifestyle

Predstavljen Double-O: Nova hrvatska glumačka nada krenula putem Hollywooda

Bjelovarski glumac Igor Pečenjev svečano je predstavio svoj film


Bjelovar je u subotu ugostio svjetski događaj. U Kuturnom i multimedijskom centru održana je svečana premijera kratkometražnog filma Double-O uz brojne goste iz inozemstva i Hrvatske. Atmosferu koju je krasio crveni tepih, moćni sportski automobili i zgodne djevojke, nakon godine i pol rada na projektu začinio je film o Dušanu Popovu. Dušan Popov Dubrovčanin je i dvostruki agent koji je poslužio kao inspiracija za današnjeg planetarnog popularnog James Bonda.

Igor Pečenjev, glavni glumac i redatelj ovog filma, ideju je prenio u film. Duško Popov koji je povijesna ličnost iz vremena 2. Svjetskog rata, zaslužna za mnoge događaje iz tih teških vremena, oživljena je na platnu kina u Hrvatskoj kao početna stanica prema svijetu.

Ovo je zapravo film o pravom špijunu, stvarnom čovjeku, tu se radio o životnoj priči.“ izjavio je Igor Pečenjev, glavni glumac i redatelj filma.

Film je snimljen u Pragu, a na premijeru su bili prisutni i glavni glumci filma Ethan Pinkerton, Alessio Medas i brojni drugi koji su sudjelovali na projektu. Igor Pečenjev posebno je zahvalio i Željku Šmidu iz Bjelovara, koproducentu filma, na dugoj suradnji koja je okrunjena kvalitetnim kratkometražnim filmom, te Dubravku Adamoviću iz Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar na podršci tijekom organizacije same premijere.

Premijeru su posjetili i brojni gosti i partneri filma. Ovaj zanimljivi projekt podržao je i Grad Bjelovar, a premijeru su upriličili svojom pristunošću i gradonačelnik Antun Korošec sa zamjenicama Lidijom Novosel i Jasnom Višnjević. Događaj se nastavio u ICE baru do ranih jutarnjih sati na after partiju u sklopu svečane premijere filma na kojem su se pojavili i poznati gosti.

Na svečanoj premijeri filma istaknuti su i partneri Visiobike, Lika Club, caffe Mozart (Prag), Grand Hotel Praha, Kulturni i multimedijski centar Bjelovar, ICE bar, FrogCity Studio i Grad Bjelovar.

Na brojna pitanja o dostupnosti filma javnosti, odgovoreno je kako će se film moći pogledati 10. Srpnja 2015.

 

film Igor Pečenjev film Intervju za medije-After party Kino premijera filmaČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close