VijestiGrad Zagreb

Predstavljanje Zagreba kroz ples

Da li ste ikada čuli za bachata ples? Ako niste, ovo je pravo vrijeme da se upoznate s njime jer na svjetskoj plesnoj sceni društvenih plesova, bachata postaje prava atrakcija. Bachata potiče iz Dominikanske Republike no upravo u Europi dobiva svoju senzualnu verziju plesa i time veliki broj svojih fanova.


Kako to izgleda pokazati će vam Roberto & Kristina iz plesnog studia Bachata Inspire koji svojim plesom žele predstaviti grad Zagreb na međunarodnoj sceni bachata plesa i privuči plesače diljem svijeta da dođu posjetiti glavni grad Lijepe naše. Upravo iz ovoga razloga svoj prvi video su snimili na Zrinjevcu (Trg Nikole Šubića Zrinskog) usred dana uz pozornost naših malih i velikih Zagrepčana.

Bachata se pleše u paru i da bi ju naučili ne trebate nikakvo plesno predznanje, već samo entuzijazam i strast prema plesu. U Hrvatskoj već ima veliki broj obožavatelja koji redovito posjećuju tečajeve i plesne partije a sama bachata scena raste iz dana u dan, pogotovo u većim gradovima Hrvatske poput Zagreba i Splita. Koliko je bachata popularna kod nas potvrđuje vam činjenica da možete naći čak 5 plesnih partija tokom tjedna u Zagrebu.

Roberto & Kristina namjeravaju sve svoje plesne video uradke snimati na poznatim lokacijama grada Zagreba te na taj način pokazati ljepotu grada i predstaviti Zagreb na međunarodnoj plesnoj sceni.

Ako ste ikada imali želju za plesom, pravo pitanje je zašto ne bi i vi zaplesali ove godine? Možda upravo bachatu?

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close