Kultura

Predstavljanje knjige Josipa Fajdića “Posebnosti Like: priroda, povijest, kultura, istaknute osobe” u Otočcu

U subotu, 30. rujna 2017. godine,u maloj dvorani Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu u 19 sati održat će se predstavljanje knjige Posebnosti Like: priroda, povijest, kultura, istaknute osobe prof. dr. sc. Josipa Fajdića.


U djelu su po prvi puta cjelovito i na jednom mjestu izneseni povijesno-kulturni, prirodoslovni, crkveni, jezični i folklorni aspekti Like i prostora današnje Gospićko-senjske biskupije, uz brojne zanimljivosti vezane za tradicijsku kulturu i običaje toga prostora. Knjiga sadrži i najobuhvatniji popis životopisa najistaknutijih osoba s prostora biskupije.

Knjigu će predstaviti msgr. dr. sc. Mile Bogović, prof. dr. sc. Ante Bežen, prof. Anela Serdar-Pašalić i prof. dr. sc. Josip Fajdić.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook GPOU Otočac

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close