KolumneScena

DMC TV : Predstavljamo glazbenu televiziju “ličkih” korjena

Posjetili smo studio DMC Televizije u Zagrebu. DMC TV  veliki je projekt tvrtke “Dammic music”, izdavačke kuće koja se bavila produkcijom i izdavanjem CD-a i kaseta posljednjih dvadesetak godina.

S vremenom je došlo do modernizacije tržišta, prvo su “iz igre” ispale radio kazete, a s vremenom i CD-i gube svoje poklonike s obzirom da mu je mjesto uzeo DVD, USB-stickovi i razni novi “diskovi”. U razgovoru s direktorom gosp. Mariom Damjanovićem saznali smo kako je DMC TV pokrenuta 01.02.2013. godine, i dosad je pokazala veliki potencijal za uspjeh koji ju tek čeka. Prije toga, mnogo godina mogli ste vidjeti kako Dammic music promovira lički glazbeni izričaj diljem Lijepe naše, jer je većina ozbiljnijih ličkih bendova i izvođača izdala CD upravo preko te tvrtke. Danas je to povijest za DMC TV, glazbenu televiziju koju trenutno možete gledati na Bnetu i web streamingu na linku: http://www.dmc.hr/dmc-tv-live , a uskoro se planira širenje na još neke platforme kako bi se dodatno proširio doseg programa.

Na televiziji koja se bazira na glazbenom programu, svakodnevno možete gledati spotove domaće, zabavne i strane glazbu, a pokrenuto je i pet samostalnih emisija.

Jedan od voditelja na ovoj televiziji je i poznato lice hrvatskog PR svijeta, Nenad Hervatin. Ekipu još čini i Dražen Kocijan – Kocka, i drugi.

Da ne bi sve ostalo na riječima, pogledajte kako to radi DMC TV, prilog o popularnim Beginima!

 

Više emisija možete pogledati na web stranici: http://www.dmc.hr/ .


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close