Politika

Predsjednik Vlade Andrej Plenković s predstavnicima Hrvatske vatrogasne zajednice

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković primio je u petak u Banskim dvorima predstavnike Hrvatske vatrogasne zajednice, na čelu s predsjednikom Antom Sanaderom, delegaciju vatrogasnih zapovjednika i predstavnika Državne uprave za zaštitu i spašavanje.


Uz predsjednika Vlade bio je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

Predsjednik Vlade zahvalio im je na požrtvovnosti koju su pokazali u akcijama spašavanja života i imovine tijekom požara koji su ove godine bili posebno zahtjevna ugroza.

Razgovaralo se o unapređenju sustava vatrogastva, kao i mogućnostima bolje koordinacije aktivnosti svih tijela koja sudjeluju u zadaćama zaštite i spašavanja, a predsjednik Plenković pohvalio je suglasje oko prijedloga jedinstvenog sustava vatrogastva i rad na iznalaženju novih, sustavnih rješenja.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR Vlada RH

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close