VijestiPolitika

Predsjednik Milanović: “Ljudi, cijepite se! To je bolje nego razboljeti se”

Predsjednik Republike Zoran Milanović cijepio se u četvrtak protiv virusa COVID-19 i pozvao sve građane da se cijepe.


Uz predsjednika Republike, cijepio se je i načelnik Glavnog stožera OSRH admiral Robert Hranj.

Pozivam sve koji žele, ali i one koji ne žele ili se dvoume, da se cijepe jer cjepivo nije napravljeno napamet, već je prošlo vrlo ozbiljan proces verifikacije i ono sigurno pomaže. Mislim da u onom trenutku kada bude više cjepiva nego onih koji su se voljni cijepit, da će to biti točka preokreta. Ljudi, cijepite se, to je bolje nego da se razbolite. Ne manje loše, nego bolje“, poručio je predsjednik Milanović u izjavi za medije nakon cijepljenja.

Isto tako, upozorio je kako je svatko tko se svjesno, pored besplatnog i dostupnog cjepiva, odbije cijepiti odgovaran za svoje zdravlje.

„Sustav će biti rasterećeniji kada se cijepe ljudi koji su u najvećem riziku”, dodao je predsjednik Milanović. Prije cijepljenja konzultirao se je s liječnikom te je naglasio kako to svatko treba napraviti.

„Pred nama je godina u kojoj ćemo po tko zna koji put morati kretati od početka, hvatati neke razvojne ciljeve. Kao što vidimo, naša je demokracija funkcionalna, kod nas se ne juriša na predstavnička tijela, rezultati izbora se priznaju. I to je ohrabrujuće za Hrvatsku u trenutku kada gledamo kako država koja je uzor jučer praktički bila pred urušavanjem“, zaključio je predsjednik Republike.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close