Ličko-senjska županijaPolitika

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas će posjetiti Perušić, Senj i Otočac

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak je premjestila svoj ured u Ličko-senjsku županiju, gdje će biti do 7. rujna. Nakon što je jučer otvorila svoj izmješteni ured u Gospiću, posjetila Osnovnu školu dr. Jure Turića i održala niz radnih sastanaka, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas će posjetiti Perušić, Senj i Otočac.


U 9:15 predsjednica će se u Perušiću sastati s predstavnicima općine i građanima, a potom se upoznati s projektom kojim započinje uređenje vlasničko-gruntovnih knjiga za 700 hektara zemljišta.

U 10:45 u Senju predsjednica će se sastati s gradonačelnikom Sanjinom Rukavinom i njegovim suradnicima, nakon čega će se predsjednica na Pavlinskom trgu družiti s građanima i pogledati kulturno-umjetnički program u izvedbi klape Senjkinje, posjetiti Gradski muzej Senj, sastati se s vatrogascima iz senjske Javne postrojbe i DVD-a te obići tvrđavu Nehaj.

U 14:20 predsjednica će se u Otočcu sastati s gradonačelnikom Stjepanom Kostelcem i njegovim suradnicima. U 14:35 predsjednica će položiti vijenac kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Otočcu. U 14:55 posjetit će Centar za tradicijske obrte Gačanka, a u 15 sati i 20 minuta siranu Runolist.

U 16.40 predsjednica će posjetiti naselje Veliki Žitnik pored Gospića gdje će položiti cvijeće će kod spomen doma dr. Ante Starčević te posjetiti Edukacijski centar za mlade.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Kolinda Grabar Kitarović Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close