Ličko-senjska županijaPolitika

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas će posjetiti Perušić, Senj i Otočac

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak je premjestila svoj ured u Ličko-senjsku županiju, gdje će biti do 7. rujna. Nakon što je jučer otvorila svoj izmješteni ured u Gospiću, posjetila Osnovnu školu dr. Jure Turića i održala niz radnih sastanaka, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas će posjetiti Perušić, Senj i Otočac.


U 9:15 predsjednica će se u Perušiću sastati s predstavnicima općine i građanima, a potom se upoznati s projektom kojim započinje uređenje vlasničko-gruntovnih knjiga za 700 hektara zemljišta.

U 10:45 u Senju predsjednica će se sastati s gradonačelnikom Sanjinom Rukavinom i njegovim suradnicima, nakon čega će se predsjednica na Pavlinskom trgu družiti s građanima i pogledati kulturno-umjetnički program u izvedbi klape Senjkinje, posjetiti Gradski muzej Senj, sastati se s vatrogascima iz senjske Javne postrojbe i DVD-a te obići tvrđavu Nehaj.

U 14:20 predsjednica će se u Otočcu sastati s gradonačelnikom Stjepanom Kostelcem i njegovim suradnicima. U 14:35 predsjednica će položiti vijenac kod Spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Otočcu. U 14:55 posjetit će Centar za tradicijske obrte Gačanka, a u 15 sati i 20 minuta siranu Runolist.

U 16.40 predsjednica će posjetiti naselje Veliki Žitnik pored Gospića gdje će položiti cvijeće će kod spomen doma dr. Ante Starčević te posjetiti Edukacijski centar za mlade.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Kolinda Grabar Kitarović Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close