Ličko-senjska županijaPolitika

Predsjednica će danas posjetiti Korenicu, Udbinu i Lovinac

Treći radni dan u Ličko-senjskoj županiji predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović započet će u 9:15 sati polaganjem cvijeća kod spomenika žrtvama pokolja u Širokoj Kuli i kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima na Ljubovu.


U 10 sati predsjednica će se u Korenici, ispred zgrade Općine Plitvička Jezera, sastati s predstavnicima općine i građanima. U 11:20 predsjednica će posjetiti Udbinu gdje će se sastati s predstavnicima općine i građanima te posjetiti Crkvu hrvatskih mučenika. U 13:35 predsjednica će se u Gračacu sastati  s predstavnicima općine i predstavnicima Udruge prognanih i izbjeglih Hrvata iz BiH „Kraljica Katarina“. U 14:20 predsjednica će posjetiti Lovinac, nakon čega će u 14:45 obići poljoprivredne površine tvrtke Agrovelebit. U večernjim satima predviđena je šetnja Gospićem i druženje s građanima.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Kolinda Grabar-Kitarović

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close