Dom

Predmeti koje bismo trebali izbaciti iz svog doma do 30. godine

Kao i za sve ostalo, ukus za uređenje interijera mijenja se s godinama. Svi za sebe želimo životni prostor u kojem će nam biti ugodno, ali prilikom njegovog uređenja radimo male greške tj. zadržavamo u njemu stvari koje smo odavno trebali izbaciti van, piše Zadovoljna


U nastavku pogledajte kakav dekor svi trebamo prerasti do 30. godine života

1. Pano s fotografijama i isječcima.

Mjesto mu je u sobi tinejdžera ili studenta, a ne u stanu odrasle osobe. Omiljene fotografije, isječke ili druge uspomene koje ste čuvali na panou zaštitite od prašine okvirima koje ćete potom staviti na zid i napraviti lijepu galeriju.

2. Prastari futon.

Ako mu je okvir nepopravljivo raskliman, a jastuk skoro pa nevidljiv koliko se stanjio zbog svih ljudi koji su godinama sjedili na njemu – vrijeme mu je da ode u smeće. Zamijenite ga udobnijim kaučem na razvlačenje koji može poslužiti kao pomoćni krevet za goste.

3. ‘Raspareno’ posuđe za posluživanje hrane.

Još uvijek imate 10 tanjura različitih veličina i boja koje kombinirate s jednako ‘šarenim’ priborom za jelo? Ostavite ih u 20-ima i priuštite si ‘koordiniran’ set posuđa i pribora koji će lijepo izgledati na stolu kada ćete ugostiti obitelji i prijatelje.

4. Papasan fotelje, vreće za sjedenje i drugi ‘tinejdžerski’ komadi namještaja.

Podarite dašak klasike vašem životnom prostoru promjenom namještaja za sjedenje. Birajte garnituru ili klasične fotelje jer se na njima lakše sjedi i udobnije su.

Više na Zadovoljna

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close