Turizam

PREDIVNA GESTA Štićenici dječjeg doma uživali u humanitarnom vikendu na Plitvicama!

Kad se velike ruke slože, za male ruke sve se može!


Turistička agencija Natura-turist organizirala je humanitarni vikend na Plitvicama za štićenike Doma za nezbrinutu djecu Vladimir Nazor iz Karlovca i njihove odgajateljice uz pomoć brojnih sudionika.

Na ideju su došli kad su čitali o akciji u kojoj privatni iznajmljivač u Dalmaciji daje apartman u određenom dijelu sezone za djecu koja nikada nisu bila na moru. U uredu tvrtke odmah je složen itinerar koji je uključivao više sudionika za humanitarni vikend na Plitvicama 16. i 17. studenog.

Prvi dan vikenda bio je predviđen za posjet Rastokama (TZ Slunj je dala gratis ulaznice, a Nikolinka j.d.o.o. iz Slunja vodiča za razgled Rastoka), a čekalo ih je i besplatno jahanje na ranču Equus Igni u Rakovici te smještaj u Guesthouse Natura Plitvice Lakes, poklon paketi TZ Plitvička Jezera uz večeru u Villa Angy u Vrelu te besplatan prijevoz sa “Prijevoz Knežević” sa Plitvičkih Jezera. Zbog vremenskih neprilika tj. obilne kiše, bilo je potrebno zbog sigurnosti djece pomaknuti jahanje na drugi termin zbog klizavog terena, te su prvi dan štićenici umjesto jahanja posjetili kuću Velebita uz lunch pakete iz restorana Macola i večeru u Villa Angy.

Drugi dan je bio predviđen za doručak u Guesthouse Natura te cjelodnevni razgled Plitvičkih Jezera sa vodičem Natura-turist d.o.o. i na povratku ručak u Plitvice Holiday Resort na Grabovcu. Zbog promjena lošeg vremena prvog dana, došlo je do manjih izmjena, ali nakon su štićenici nakon ručka u Plitvice Holiday Resort razgledali sami resort uz vodstvo domaćina, na povratku je uslijedio i razgled Rastoka uz vodiča.

Tvrtka Natura-turist zahvaljuje svima koji su pomogli da ovaj vikend bude nezaboravno iskustvo za djecu. Osmijesi na njihovim licima su pokazali kako je dobro činiti dobro. Veselimo se sljedećoj akciji!

Uključeni u akciju bili su; Natura-turist d.o.o., Guesthouse Natura Plitvice Lakes, Prijevoz Knežević d.o.o., Villa Angy, TZ Plitvička Jezera, TZ Slunj, NP Plitvička Jezera, NP Sjeverni Velebit, Nikolinka j.d.o.o., Restoran Macola i Plitvice Holiday Resort.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Natura-turist d.o.o.

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close