Vijesti

Predavanje spisateljice i pjesnikinje Lee Brezar idući tjedan u Otočcu

Lea Brezar spisateljica je koja, osim u iskusnom radu perom, svoj profesionalni rad ostvaruje i kao direktorica marketinške agencije „Dhar media“, zasnovanu na načelima dharmičkog menadžmenta. Agencija obuhvaća projekte TouristarTV, Superbrands, stručni magazin Brend kultura te projekt FUL KULTURNO.


Kao autorica se afirmirala u mreži novijih hrvatskih spisatelja, među kojima je poseban uspjeh postigla svojim pjesmama u zbirci ”Oda godinama” te romanima ”Superjunakinje” i ”Kradljivci sreće”.

„Riječi imaju moć ali prije svega da napune tuđe srce radošću!“ njezin je moto.

S tim ciljem su organizirana predavanja diljem Hrvatske u kojima će autorica ponuditi ideje o otpuštanju temeljene na dugogodišnjem poslovnom iskustvu i osobnom razvoju i s ciljem da život učinimo boljim od onoga što je bio danas.

Zbirka pjesama ”Pusti”, njezina je sedma knjiga utemeljena na suvremenoj psihologiji koju Lea Brezar vješto isprepliće kroz žanrove u kojima stvara: slikovnica, zbirke pjesama, priručnici i romani. Zbirka ”Pusti” vodič je ka osobnim promjenama jer autorica stihovima vodi kroz vlastite emocije i tom prilikom pogađa ravno u srž čitateljevih osjećaja i iskustava, potiče na promišljanje i nudi rješenja.

Još jedna od odlika njezinih pjesama, atipična za hrvatsku suvremenu poeziju, vatromet je ohrabrenja, podrške i dobrog raspoloženja koje pjesnikinja odašilje u svojim pjesmama, kao da jedva čeka podijeliti ih s drugima, riječi su Sandre Pocrnić Mlakar, iz pogovora.

Iz book cafe-a Paradiso i ovaj puta poručuju: knjige su doista svijet na dlanu; 28.03. u 18:30 sati kod nas očekujte vrhunsku zabavu, napunite se pozitivnom energijom i kući ponesite srce puno radosti!

U srijedu će posjetitelji imati priliku upoznati radionicu Božičević, lokalne kreativce i umjetnike: Betu i Damira Božičević. Kako jedna obična kopča može postati originalni suvenir Ličko – senjske županije, što je to pomagalo za čitanje knjiga i kako izgleda sad već popularni držač stranica, gdje se sve može naći motiv Gačanske kopče i još ponešto doznajte od Elizabete Božičević. 

U book cafe-u u srijedu vas očekuje i jedna novost: Leine stihove čitaju popularni otočki glumci, članovi amaterskog kazališta Arupium. 

 

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close