Turizam

ZA PRAZNIK RADA: Izletište Baraćeve špilje u Plitvičkim dolinama – idealna lokacija za izlet 

Ako još niste odlučili gdje biste proveli nadolazeći produženi vikend povodom Međunarodnog praznika rada, izletište Baraćeve špilje idealno je mjesto za relaksaciju, uživanje i bijeg od svakodnevnog stresa.

Ljubitelji špilja moći će poći u obilazak špilje svakim danom od 10,00 do 18,00 sati. Najava nije potrebna, a obilasci se odvijaju uz pratnju stručnih vodiča u trajanju 45-60 minuta na hrvatskom, engleskom ili njemačkom jeziku. U ponudi kioska, možete pronaći razne suvenire, kavu, sokove, sladoled…, a najmlađima će biti zanimljivo novo dječje igralište.

rakovica-htz-1

Ostali zaljubljenici u prirodu, mogu jednostavno uživati u blagodatima zelenila i umirujućem ambijentu izletišta koje okružuje Baraćeve špilje.

„Baraćeve špilje dosada je posjetilo ukupno 15% više posjetitelja nego prethodne godine u istom razdoblju. Rastući trend nastavlja se kontinuirano od samih početaka. Davne 2004. godine imali smo samo 2000 posjetitelja, a prošle godine čak 17200.“, ističe ravnateljica Ustanove, Tihana Oštrina.

Pridružite se i vi brojnim posjetiteljima koji su prepoznali vrijednosti Baraćevih špilja. Prijedlog za savršen izlet u ovom obliku, a uključuje više sadržaja Plitvičkih dolina:

  • Kava, doručak u obližnjem restoranu
  • Obilazak uz piknik na izletištu Baraćeve špilje (biciklom, autom, pješačenje)
  • Bazen, tenis, večera u obližnjem restoranu

Svi ste dobrodošli u Plitvičke doline, novu turističku destinaciju smještenu u srcu Hrvatske, između slikovitih Rastoka i svjetski poznatog NP Plitvička jezera. Pozivnica stiže iz Turističke zajednice općine Rakovica koja promovira destinaciju a posebno Baraćeve špilje kao najposjećeniji dio Plitvičkih dolina.


 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: Baraćeve špilje

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close