LifestylePromo

Pravila nagradnog natječaja “Pozovi prijatelje u Viber zajednicu Lika Cluba i osvoji vrijedne nagrade!”

OPIS PRAVILA I NAČIN SUDJELOVANJA

 1. Organizator

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom “Pozovi prijatelje u Viber zajednicu Lika Cluba i osvoji vrijedne nagrade!” je PRiLIKA LIKE j.d.o.o.. Ogrizovićeva 3, Zagreb, OIB: 4205135650.

 1. Trajanje

Natječaj započinje 16.07. 2020. u 12:00, a traje do 31.07.2020. u 23:59.

 1. Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Maloljetni sudionici polažu pravo sudjelovanja u skladu sa zakonom. Ukoliko je dobitnik nagrade dijete ili osoba potpuno lišena poslovne sposobnosti, za verifikaciju dobitka, uručenje i/ili preuzimanje nagrade, uz davanje na uvid osobnog identifikacijskog dokumenta dobitnika (rodnog lista djeteta), obvezna je prisutnost roditelja, staratelja, odnosno zakonskog zastupnika dobitnika uz pravovaljanu identifikaciju ove osobe (osobna iskaznica ili putovnica) ili njihova pisana suglasnost sa ovjerenim potpisom kod bilježnika.

 1. Tijek i pravila natječaja

U razdoblju od 16.7.2020. do 31.07.2020. na LikaClub.eu web stranici i LikaClub.eu društvenim mrežama bit će objavljen članak s pozivom za sudjelovanje u natječaju.

Sudionici/ce koji će pozvati najmanje deset kontakata u Viber zajednicu „Lika Cluba“ pod nazivom “Lika Club | Najčitanije 🔥“ putem linka – https://bit.ly/2Wjmi3K ,

te ispuniti kratku formu na portalu Lika Club portalu putem linka https://bit.ly/3fyN4Nl  unutar koje moraju odgovoriti na pitanje koje im je najljepše ličko iskustvo –

imaju priliku osvojiti jednu od 90 nagrada.

Redakcija portala Lika Club će metodom najkreativnijih i najboljih opisa lijepog ličkog iskustva odabrati 90 dobitnika te ih, nakon provjere da su pozvali najmanje deset svojih prijatelja u zajednicu Lika Cluba na Viberu, nagraditi s po jednom nagradom po osobi. Nagrade nije moguće zamijeniti za novčanu protuvrijednost niti za bilo koju drugu nagradu, i nije prenosiva na druge osobe.

 1. Rezultati natječaja

Glavni dobitnik/ca bit će objavljeni po završetku nagradnog natječaja “Pozovi prijatelje u Viber zajednicu Lika Cluba i osvoji vrijedne nagrade!” najkasnije do 05.08.2020, a dobitnici utješnih nagrada biti će obaviješteni putem maila također do 05.08.2020. godine. Glavni dobitnici/ce bit će objavljeni putem LikaClub.eu web stranice i društvenih mreža te maila, dok će dobitnici utješnih nagrada biti obaviješteni putem prethodno ostavljene e-mail adrese.

 1. Nagrade

Nagrade za dobitnike natječaja su:

1 x vaučer za besplatnu vožnju za 2 osobe – prozirnim kajakom na Gacki (Velebit aktivnosti j.d.o.o.)

1x vaučer za noćenje u Novalji za 2 osobe (Apartments Queen)

1x vaučer za Lički sir  (Sirana Runolist)

1x poklon paket (Turistička zajednica Općine Plitvička jezera)

1x paket lutki „Lik i Likica“ (Poklon galerija Danijela)

1x torba i lički rever (Domaća radinost Očica Ovčica)

2x startni paket sa uključenom startninom za Rastoke trail (Atletski klub Plitvice)

10 x crvena “Lika Club” majica (Prilika komunikacije)

8 x Parfem Plitvice – ženski (The Plitvice Times)

20 x bijela “Lika Club” majica  (Prilika komunikacije)

5 x poklon paket “Lika Club” (blok+kemijska) (Prilika komunikacije)

33 x paket turističkog magazina The Plitvice Times (različita izdanja+kemijska Lika Cluba) (The Plitvice Times i Prilika komunikacije)

Dobitnici/ce bit će naknadno obaviješteni od strane Organizatora o načinu preuzimanja nagrade na e-mail koji su naveli na prijavi. Ako dobitnik ne odgovori u roku od 14 dana na e-mail obavijest, nagradu neće moći realizirati.

 1. Izuzimanje Facebook društvene mreže

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici Facebook društvene mreže. Facebook ni na koji način ne sponzorira, promovira ili administrira igru ili natječaj. Facebook ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje natječaja ili igre te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

 1. Izuzimanje aplikacije Viber

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi korisnici aplikacije Viber. Viber ni na koji način ne sponzorira, promovira ili administrira igru ili natječaj. Viber ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje natječaja ili igre te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.

 1. Zaštita osobnih podataka

Sudjelovanjem u natječaju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži koriste za marketinške i promotivne svrhe te u objavama i člancima vezano za obavijesti o rezultatima natječaja. Za sva pitanja vezano za zaštitu osobnih podataka, možete nas kontaktirati putem e-mail adrese [email protected]

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime, prezime i slika mogu koristiti bez naknade u tiskovnom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

 1. Pogrešne ili neregularne prijave

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo sudionicima pravo na naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju. Organizator ne može biti odgovoran ako nagradu nije moguće dostaviti iz razloga izvan njegova utjecaja, a posebno u slučaju pogrešno prijavljenih podataka.

 1. Završne odredbe

Sudionici automatski prihvaćaju službena pravila nagradnog natječaja samom prijavom za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Organizator ima pravo prekinuti ili promijeniti natječaj u bilo kojem trenutku bez prethodne najave i bez posebnog obrazloženja.

Organizator ima pravo ukloniti svaki sadržaj koji je uvredljiv na nacionalnoj, rasnoj, vjerskoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi.

Svi eventualni sporovi pokušati će se riješiti sporazumno.

U slučaju da spor između sudionika nagradnog natječaja i Organizatora odgovoran je Trgovački sud u Zagrebu.

Organizator ili bilo koje poduzeće angažirano od strane Organizatora za izvršenje nagradnog natječaja ne preuzimaju odgovornosti i otklanjaju bilo kakvu vrstu odštete ili nadoknade u vezi troškova, oštećenja ili gubitka nastalog zbog kašnjenja radi nedostatka u provedbi nagradnog natječaja te tijekom sudjelovanja u istom.

Zagreb, 15. srpnja 2020.

PRiLIKA LIKE j.d.o.o. (portal Lika Club)

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close