VijestiDruštvene mreže

Prava istina o “prije” i “poslije” fotografijama

Blogerica imena Halle je na Instagramu dokazala kako ne treba baš uvijek vjerovati “prije i poslije” fotografijama kada netko pokazuje koliko je smršavio.


Ona je na svojem primjeru pokazala da je to zaista tako. Fotografirala se u razmaku od minute u dvije različite poze. Na jednoj fotografiji izgleda puno mršavije nego na drugoj.

“Ponosna sam na svoje tijelo, što sam prirodna žena kojoj je ugodno u vlastitom tijelu. Imate to tijelo koje ste dobili i poštujte ga. Tretirajte ga kao najboljeg prijatelja. Ako imate šlauf na trbuhu, to je o.k., imam ga i ja”. napisala je uz fotografije i pozvala žene da ne budu podložne nametnutim društvenim normama po kojima bi morale biti mršavije, jer je to eto tako

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: 24sata.hr | Foto: Instagram Halle

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close