KarijeraIzdvojeno

PRATITE UŽIVO Tisuće poduzetnika i građana na velikom prosvjedu u centru Zagreba

VELIKA AKCIJA

Udruga Glas poduzetnika organizira veliku akciju na Trgu bana Josipa Jelačića. Riječ će prepustiti, kako najavljuju, poduzetnicima, obrtnicima, samozaposlenima, zaposlenicima i građanima, kako bi se njihov glas čuo.


Dražen Oreščanin iz UGP-a rekao je kako je akcija usmjerena na gospodarske mjere.

‘”One su diskriminatorne, prije svega prema ugostiteljima i fitness centrima. Tražimo obeštećenje. I smatramo da bi država trebala biti puno redovitija u isplati sredstava za zaposlenike. Država nije dobra u pomoći poduzetnicima da opstanu kroz nadoknadu štete i osiguranju sredstava za likvidnost”, rekao je Oreščanin.

Marin Medak, bivši predsjednik Udruge ugostitelja, rekao je da je njega dopalo da nešto kaže jer se drugi boje.

Trebamo se zapitati koga i čega se bojimo. Uplatili smo bilijun u proračun, a premijer se hvali da je država uplatila 9 milijardi. Javnost se laže da je to dovoljno. Nek se ugleda na jednu Njemačku koja je dala 75 posto prometa. Trebali bi živjeti od 4000 kuna jer je to netko odlučio i prosvjedovati za ono što je naše pravo”, rekao je Medak.

Tisuće firmi će propasti.

“Event industrija nije dobila niti jednu kunu pomoći. Pitanje je kako ti ljudi žive. Vidimo da akademski glazbenici sviraju po cestama”,

Svi koji žele mogu stati pred mikofon i reći svoju poruku.

Kako to izgleda UŽIVO možete pogledati ovdje:


 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close