Društvene mrežeKulturaIzdvojeno

PRATITE UŽIVO Sutra svečano otvorenje vukovarskog Vodotornja uz online prijenos

SIMBOL HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

Sve je spremno za svečano otvorenje vukovarskog Vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva, koje će se održati u petak 30. listopada s početkom u 17:30 sati.


Zbog epidemije koronavirusa, i ovaj je događaj prilagođen epidemiološkim mjerama i organiziran u obliku prijenosa svečanog otvorenja u produkciji Grada Vukovara.

Prijenos će se moći pratiti putem službenih internetskih stranica Grada Vukovara i tvrtke Vukovarski vodotoranj – simbol hrvatskog zajedništva d.o.o., kao i putem Facebook stranice Grada Vukovara, gradonačelnika Ivana Penave i Vukovarskog vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva, te na televizijskim postajama Televizija Slavonije i Baranje, Plava Vinkovačka, Plava televizija i Osječka televizija.

Ukoliko otvorenje ne možete pratiti uživo, snimku prijenosa možete pogledati na sljedećim televizijama:
Z1 televizija, Zagreb – petak, 30. listopada 2020. u 20:00 sati;
Televizija Jadran, Split – petak, 30. listopada 2020. u 21:05;
Diadora TV, Zadar – subota, 31. listopada 2020. u 10:30;
Tv nova, Pula – nedjelja, 1. studenoga 2020. u 16:00 sati;
Zbog potreba snimanja i iz epidemioloških razloga, pristup samom vukovarskom Vodotornju u vremenu održavanja prijenosa neće biti omogućen.
Vukovarski Vodotoranj moći će se uživo posjetiti već sljedećega dana, u subotu, kada će svoja vrata otvoriti za sve posjetitelje. Posjetitelji su prilikom posjeta dužni pridržavati se propisanih epidemioloških mjera.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Wikimedia Commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close