Zdravlje

Pratite širenje koronavirusa na interaktivnoj karti

Koronavirus širi se iz Wuhana u Kini prema ostatku svijeta. Sveučilište Johns Hopkins napravilo je interaktivnu kartu putem koje možete pratiti koliko je osoba zaraženo, umrlo ili izliječeno od tog virusa.


Prema karti, zasad su potvrđene 132 smrti te 110 izliječenih od tog virusa. Stručnjaci procjenjuju da će epidemija trajati nekoliko mjeseci.

Neke zrakoplovne tvrtke priopćile su kako otkazuju dio svojih letova za Kinu jer je potražnja naglo opala, a pojedine globalne kompanije svojim su zaposlenicima poručile da ne putuju Kinu čija je pokrajina pogođena epidemijom virusa sličnog gripi.

Interaktivnu kartu širenja koronavirusa možete vidjeti ovdje.

Izvan Kine, potvrđeni su slučajevi zaraze koronavirusom u Francuskoj gdje je četvero oboljelih, te u Njemačkoj gdje ih je isto toliko oboljelih.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close