Lifestyle

Pratite prvi lički medij na Twitteru @RedakcijaLika

“Usuditi se, to je cijena napretka.” rekao je Victor Hugo. Tako smo se i mi usudili pokrenuti prvi lički Twitter profil medija.

Usluga informiranja izuzetno je složena i slojevita priča na kojoj je potrebno raditi sedam dana u tjednu, 24h dnevno. Tu činjenicu zna svatko tko se ikad bavio medijima, bio to web portal, novine, radio ili televizija. S obzirom na to da se tehnologija razvija strašnom brzinom, nemamo previše izbora nego – pratiti.

Mediji su danas brzi, i sve brži. I još brži. Twitter je društvena mreža koja je najbrža, može se reći i “trenutna”. Lika Club je prvi medij s ličkim predznakom koji radi korak na Twitter. Svjesni da malo Ličana ima Twitter račun, naš cilj biti će povećati taj broj, ali i upoznati onaj dio čitatelja koji su aktivni tviteraši – sa sadržajem našeg portala.

Lika Club od danas možete pratiti na Twitteru, @RedakcijaLika. Tvit tvit!

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close