VijestiGrad ZagrebTurizam

PP Grabovača: Završen projekt “Pogled u divljinu”

U organizaciji nositelja projekta, Udruge BIOM, u Zagrebu je 14. ožujka 2016. godine održano završno predstavljanje projekta ” Pogled u divljinu: izgradnja kapaciteta za održivo korištenje i praćenje sastavnica prirode”.


Partneri na ovom projektu bili su Pećinski park Grabovača, NP Sjeverni Velebit, PP Velebit, NP Paklenica i Udruga Lea. Projekt je sufinanciran od strane europske komisije putem IPA programa te od strane Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Na konferenciji, koja je održana u dvorani Zrinski hotela Palace u Zagrebu, predstavljene su provedene aktivnosti i ostvareni rezultati projekta, s osvrtom na osnažene kapacitete nevladinih organizacija i javnih ustanova na području zaštite prirode, a o projektu su govorili Vedran Lucić – voditelj projekta, Maja Tomičić ispred Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske, Katarina Milković – ravnateljica Pećinskog parka Grabovača, Dubravko Čanić ispred Ličke ekološke akcije te Gordan Lukač ispred NP Paklenica.

Po završetku predstavljanja projekta potpisan je sporazum o budućoj suradnji partnera u čemu se projektnim partnerima pridružio i LAG Lika na čelu sa Tomislavom Kovačevićem.

Više o projektu može se pogledati na govelebit.com

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close