Scena

Poznati voditelj pojačanje CMC televizije – ove nedjelje počinje “Dalibor Petko Show”!

Dalibor Petko novo je lice CMC televizije! Poznati radijski i televizijski voditelj, nedjeljom u poslijepodnevnim satima vodit će i uređivati “Dalibor Petko Show”, čije ćete prvo izdanje moći gledati na Uskrs, 1. travnja, s početkom u 15 sati.


Jako sam uzbuđen zbog ovog projekta. Kad me ekipa CMC televizije, s kojima uspješno surađujem na CMC festivalu već godinama, pozvala da napravim svoj show po vlastitim zamislima, proradio mi je adrenalin kao da mi je ponovno dvadeset godina. Dobio sam otvorene ruke, veliku podršku i jednostavno nisam mogao odoljeti”, veseli se novim izazovima Petko.

Show će biti glazbenog karaktera. Uz središnjeg gosta koji će svirati sa svojim bendom, u studiju će se izmjenjivati pjevači i grupe, promovirajući nove singlove, najavljivati koncerte, komentirati glazbene događaje… Bit će tu i prilozi s promocija, premijere spotova, nagradne igre i još mnogo toga. U svakoj emisiji gostovat će i jedan glazbeni urednik, koji će nam u rubrici Radijski kutak otkriti što se trenutno najviše sluša u Hrvatskoj.

Sve što trebate znati o aktualnoj glazbenoj sceni moći ćete saznati u našoj emisiji. Osim hrvatske, nećemo zanemariti niti regionalnu scenu, a sadržaj će biti namijenjen zabavi za cijelu obitelj”, poručuje Petko.

Središnji gost prve emisije, 1. travnja, bit će Željko Bebek. Osim njega u Showu gostuju i Franka Batelić, Neda Ukraden, Jasna Zlokić, Branimir i Sandra MIhaljević, Darko Bakić iz grupe Buđenje, Ružica Bebek i Gospodari noći, a svoj su obol dali i Indira, Halid Bešlić, Kaliopi, Luka Nižetić, Mario Mihaljević, Emilija Kokić, Jacques Houdek i grupa Balkanika.

Ne propustite “Dalibor Petko Show”, na Uskrs, 1. travnja, s početkom u 15 sati na CMC televiziji.


 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Povezane objave

Oznake
Back to top button
Close