VijestiTurizam

Poznati svjetski Instagrameri dolaze fotografirati Plitvičke doline!

Turistička zajednica općine Rakovica, u suradnji s partnerima sljedećeg će vikenda ugostiti 21 fotografa i influencera iz čak šest zemalja


Instameet je sve popularniji vid turističkih promotivnih aktivnosti koji u svijetu okuplja veliki broj sudionika, a predstavlja okupljanje poznatih Instagram korisnika s velikim brojem pratitelja. Po okupljanju, Instagram korisnici obilaze destinaciju i fotografiraju ju, te sve dijele na društvene mreže i koristeći popularne hashtagove promoviraju destinaciju.

Plitvičke doline na ovaj način će po prvi put ugostiti skupinu koja će uz korištenje hashtaga #RakovicaHR, #PlitvičkeDoline #PlitviceValleys, promovirati Rakovicu u Hrvatskoj i svijetu. Sljedećeg vikenda 20. i 21. siječnja Plitvička jezera i Rakovica će disati zajedno i prvi put doživjeti ovakvo događanje društvenih mreža.

Instagram gosti dolaze iz čak šest zemalja; Japana, Mađarske, Ukrajine, Slovenije, Austrije i Hrvatske. Riječ je o ukupno više od 1 200 000 pratitelja koji će moći vidjeti fotografije iz destinacije, uključujući naravno i Plitvička jezera. Tijekom vikenda će Instagrameri obići Plitvička jezera i Plitvičke doline, unutar kojih će posjetiti Baraćeve špilje, Stari grad Drežnik i Dolinu jelena.

Turistička zajednica općine Rakovica ovaj projekt suorganizira zajedno s Nacionalnim parkom Plitvička jezera, Turističkom zajednicom općine Plitvička Jezera, Hotelom Degenija te putopis.hr.

Sve će se tijekom vikenda pratiti i putem društvenih mreža Plitvičke doline – Rakovica, Instagrama plitvicke.doline i Twittera Plitvičke doline.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close