Sport

Poznati su finalisti Veteranske lige u Gospiću

O pobjedniku četvrtog izdanja Veteranske malonogometne lige odlučiti će Torpedo i Pekarna Tušak.


Poznato je to nakon superuvjerljivih pobjeda ovih dviju ekipa u svojim polufinalnim utakmicama. Torpedo je sa 6:0 bio bolji od Tin-a iz Zadra. Strijelci su bili Jovanovski, Krstanović, Tomac, Mikas i dva puta Suvajac. Pekarna Tušak je sa 8:1 bila bolja od Safira. U toj uvjerljivoj pobijedi Smolčić je zabio 3 gola, Grgurić 1, a sa 4 gola, koliko je zabio Safiru, Dragan Zeba na vrhu liste strijelaca, za trofej Ivan Rukavina Generalić sada ima 12 golova. Utješni gol za Safir postigao je Čivrag. Za 5.mjesto, nakon pobjeda u borbi za plasman, igrati će Hotel Ana-Bistro Tomas CB Atrij,a za 7.Sveti Juraj- Bijeli plavi.

Inače ova završnica, dakle polufinalni i finalni dan imaju humanitarni karakter, i ove godine prihod od prodanih ulaznica namijenjen je humanitarnoj udruzi Pčelice.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close