Društvene mrežeLifestyleTurizam

Poznata folk zvijezda pozdravlja fanove s pogledom na Plitvička jezera

Među posjetiteljima koji su ovih dana uživali u zimskim ljepotama Plitvičkih jezera našao se i popularni crnogorski pjevač pop-folk glazbe Boban Rajović.


Rajović je pauzu između nastupa iskoristio za posjet Nacionalnom parku Plitvička jezera, a fotografiju s izleta je objavio na svom profilu na Instagramu.

Sreća je putovanje, a ne destinacija, napisao je Rajović uz fotografiju snimljenu na jednom od vidikovaca na Plitvičkim jezerima, a njegova objava je  prikupila skoro 5.000 lajkova

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Sreća je putovanje, a ne destinacija. ❄️ ———————————————————————————#bobanrajovic #putovanje #putovanja #traveler #zima #sneg #snowday #wintertime #winter #spartanac

Objavu dijeli Boban Rajovic (@rajovicboban)

Boban Rajović je poznat po pjesmama Usne boje vinaProvokacija i Spartanac, a osim u Srbiji i Crnoj Gori, omiljen je i među mnogobrojnom hrvatskom publikom.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Instagram Boban Rajović

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close