Scena

Poznat je raspored Reflektor festivala

Reflektor je novi zagrebački boutique festival koji će se održati 3. i 4. lipnja na platou Tuškanac. Smješten u samom centru grada, Reflektor je festival koji stavlja pečat na grad i obilježava proljeće u Zagrebu. Sa 17 sati festivalskog programa, uz sjajnu glazbenu ponudu i bogat popratni sadržaj, Reflektor je festival u pravom smislu te riječi. Poznata je satnica i potpun raspored festivala


Izložba rock fotografija ‘Fotosofia u akciji nova hrvatska scena’
Vinyl – četvrtak, 2. lipnja, od 19.00
Kao uvod u dva festivalska dana, u četvrtak 2. lipnja u Vinylu od 19 sati na rasporedu je izložba rock fotografija u suradnji s online platformom Fotosofia na kojoj djeluju najtalentiraniji mladi fotografi pod mentorskom palicom Damira Hoyke. U zagrebačkom Vinylu predstavit će fotografije i mlade nade hrvatske rock scene, kao što su Baden-Baden, Seven Moudly Figs, Side Project, The Yellow Buzz, Jonathan, Kuku$ Klan, Garage In July, Them Moose Rush.
Ulaz u Vinyl je besplatan.

Dnevni festivalski program
Plato Tuškanac – petak, 3. 6. i subota, 4. 6., od 11.00 do 17.00
Uz bogat glazbeni dio, program Reflektor obogaćen je brojnim dnevnim popratnim sadržajima koji su na rasporedu u oba dana festivala, od 11 pa sve do 17 sati. Na Kraft Bikes Festu zagrebačka ekipa SentiMental Bikes izložit će svoje ručno izrađene bicikle. Posjetitelji koji dođu biciklom mogu dobiti oslikavanje, a najbolje oslikanih 20 bicikala donijet će vlasnicima vrijedne nagrade Juliusa Meinla, Erste banke i Jacka Danielsa. Njima će se pridružiti pisana i crtana umjetnost u obliku sajma knjiga i posebnog izdanja Crtanih romana šoua, našeg najvećeg festivala stripa koji će pripremiti prodajnu izložbu grafika.

Ulaz na dnevni program Reflektora je besplatan.

Glazbeni festivalski program
Plato Tuškanac – petak, 3. 6. i subota, 4. 6., od 18.30
Vrata za središnji glazbeni dio Reflektora u oba dana otvaraju se u 18.30 sati.

U petak 3. lipnja, Side Project je na pozornici od 19.30, nakon njih Koala Voice od 20.20, zatim Lovely Quinces od 21.10 te Anna Calvi od 22.05.

U subotu 4. lipnja, Yellow Buzz nastupa od 18.50, Straight Mickey And The Boyz na pozornici su od 19.30, nakon njih Girls Names od 20.20, zatim Blood Red Shoes od 21.10 te Jonathan od 22.10.

Ulaz na plato Tuškanac za vrijeme trajanja središnjeg glazbenog programa moguć je s dnevnom ili festivalskom ulaznicom.

Kasni Reflektor
After party festivalski program

Jabuka, Vinyl, Beertija – petak, 3. 6. i subota, 4. 6., od 23.30
Nakon što završe svirke i središnji glazbeni dio festivala, na rasporedu je Kasni Reflektor koji uključuje partyje u Jabuci, Vinylu i Beertiji.
Jabuka – kultni rock klub Jabuka na Jabukovcu priprema After Reflektor 1 i After Reflektor 2 tulume koji će se zvukom nasloniti na line up. Program traje do 05.00.
Vinyl – Vinyl bar iz Bogovićeve finiširat će obje večeri funk/soul setovima DJ Tabua (petak) i DJ Boce (subota). Program traje do 04.00.
Beertija – Beertija iz Hatzove program u petak nazvala je Maggie voli Editorse što je priprema za subotnji koncertni dio kada su headlineri Jonathan, dok će završna večer goste odvesti S Reflektora u 80-e. Program traje do 04.00.

Više na tportal.hr


 

Komentari

Komentara


Foto: cmc.com.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close