GlazbaIzdvojeno

Poznat je program 5. CMC 200 Slavonija festa!

SLAVONSKI BROD

U petoj godini CMC 200 Slavonija fest Slavonski Brod ponovno će postati najveće središte nezaboravnih glazbenih događaja.


Ove godine manifestacija u Brodu žanrovski je još bogatija, pa će osim izvođača pop i rock glazbe ugostiti i jake snage zabavne glazbe koji će posjetiteljima priuštiti pravi CMC party.

U petak će “CMC 200 Party” ugostiti Džentlmene, Tarapana band, Učiteljice, Magazin i Lidiju Bačić Lille, dok će na subotnjem “CMC 200 Slavonija fest” nastupiti Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, Komuna, Lili Gee, One Possible Option, Zebas, BluVinil, Nela, Fluentes, uz headlinere Urbana & 4, Opću Opasnost i Atomsko sklonište.

Peti CMC 200 Slavonija fest održat će se na novoj lokaciji, na prekrasnom prostoru uz rijeku Savu, na najljepšoj riječnoj plaži u Hrvatskoj – popularnom kupalištu Poloj.

VAŽNA OBAVIJEST:

Festivalski programi 3. i 4. rujna ove će se godine po prvi puta održati na gradskom kupalištu Poloj. Ulaz za sve manifestacije na gradskom kupalištu je slobodan, a festival će se održati u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama.

Ulazak u ograđeni prostor festivala bit će dostupan svim gledateljima uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde. Potvrdu mogu dobiti cijepljeni građani, građani koji imaju negativan rezultat testa ili su preboljeli koronu.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Milica Czerny Urban

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close