VijestiTurizam

Pozivaju se mladi Ličani – “Creative tradition” u Velikom Žitniku

Hrvatska škola Outward Bound od 29. kolovoza do 4. rujna u edukacijskom centru u Velikom Žitniku provodi program razmjene mladih koji će okupiti 24 mladih iz Hrvatske, Litve, Slovačke i Francuske. Na projektu naziva “Creative tradition” mladi će razmjeniti svoje tradicije, folklor, tradicionalne sportove, u suradnji s kajak kanu klubom Gospić, mladi će probati i veslanje na rijeci Lici, a posjetiti će i memorijalni centar Nikole Tesle.

Sudjelovati mogu sve mlade Ličanke i Ličani dobi od 15 do 25 godina.  Projekt se provodi uz potporu Erasmus+ programa Europske komisije, a Hrvatska škola Outward Bound u zadnjih par godina provela je preko 20 takvih projekata od koji ih je već nekoliko provedeno i u Lici.
Cilj je sve buduće Outward Bound programe za mlade održavati u Lici te uključiti što više mladih Ličana i dati im priliku da uče na zanimljiv način u međunarodnom okruženju.
Prijaviti se možete koordinatorici Lani Novosel na mail [email protected] ili mobitel 091 595 11 78.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: outwardboundcroatia.com

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close