VijestiTurizam

Poziv za sudjelovanje u organizaciji Božićnog sajma u Rakovici

Turistička zajednica općine Rakovica i ove godine će u suradnji s Općinom Rakovica organizirati Božićni sajam. Održati će se u centru mjesta Rakovica u predbožićno vrijeme, kao i prošle.

Podsjetimo, riječ je o jednodnevnom događanju na kojem se predstavljaju lokalni proizvodi te degustiraju tokom cijelog događanja. Božićni sajam nudi široku ponudu gastronomije, hrane i vina, a očekuje se i Dječji program s dolaskom Djeda Božićnjaka. Više informacija biti će poznato kroz mjesec studeni.

Pozivaju se sve zainteresirane udruge, društva i pojedinci, na pridruživanje organizaciji Božićnog sajma. Provedba programa provodi se u organizaciji Turističke zajednice Općine Rakovica, a sve detaljnije informacije možete dobiti na mailu [email protected] i telefonu 047/784-450.

rakovica-htz-1

 

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close