VijestiTurizam

POZIV NA RADIONICU U GOSPIĆU – Novi trendovi u turizmu, izazovi i rješenja

Turistička zajednica grada Grada Gospića u suradnji s Turističkom zajednicom Ličko-senjske županije poziva sve zainteresirane te sadašnje i buduće turističke djelatnike na radionicu “NOVI TRENDOVI U TURIZMU, IZAZOVI I RJEŠENJA”.


S brzorastućim turizmom u kontinentalnoj Hrvatskoj i stalnim novinama u turističkom sektoru, potreba za ovakvim radionicama je sve veća, a na njima sudjeluje sve veći broj stručnjaka i polaznika. Uz novosti u turizmu, polaznici imaju i priliku upoznati se s primjerima dobre prakse, povezati se i međusobno učiti jedni od drugih.

Radionica je namijenjena za dionike u turističkom sektoru, a cilj je unaprijediti znanja i vještine turističkih dionika te profesionalizirati pružatelje usluga, kao i kvalitetu turističkog proizvoda. Fokus radionice biti će na upoznavanju djelatnika u turizmu sa temama s kojima se svakodnevno susreću u turističkoj djelatnosti.

Radionicu će voditi Nedo Pinezić, predsjednik Zajednice obiteljskog turizma, Ured državne uprave Ličko –senjske županije na temu “Novi zakoni u kategorizaciji objekata”, Turistička zajednica Ličko-senjske županije na temu “Blue & Green Homestay” te Goran Šuper (Rizvan city) i Mile Milković (Turistička agencija) kao dva primjera dobre prakse.

Radionica će se održati u srijedu, 25. rujna 2019. godine s početkom u 17 sati u Kulturno informativnom centru Gospić (KIC Gospić).

Svi zainteresirani za navedenu temu, kao i svi koji se već bave turizmom i oni koji razmišljaju o radu u turizmu mogu se prijaviti na e-mail: [email protected] najkasnije do 20. rujna 2019. godine.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close