ObrazovanjeLifestyleIzdvojeno

POZIV MLADIMA S PODRUČJA OTOČCA Reci što misliš – ispuni online anketu!

ISTRAŽIVANJE O POTREBAMA MLADIH

Grad Otočac i Savjet mladih, u okviru projekta EUROPE GOES LOCAL, provode istraživanje o potrebama mladih na području Otočca.


Istraživanje se provodi kako bi se Grad i Savjet upoznali s potrebama mladih na svom području, a kroz bolje razumijevanje njihovih interesa, potreba, problema i želja, u budućnosti bi se mogli bolje i efikasnije kreirati projekti i politike koje se dotiču mladih osoba.

Pozivaju se sve mlade osobe od 15 do 30 godine koje žive na području Otočca da ispune anketu u trajanju od oko 5 minuta, a koja je potpuno anonimna.

Anketu možete ispuniti i u omiljenom kafiću dok pijete kavu ili čekate prijatelje, u školi ili na ulici, jednostavnim skeniranjem QR koda sa letka ili plakata. Letci se mogu pronaći u otočkim kafićima i u srednjoj školi, a plakati su izvješeni po svim frekventnim mjestima grada i okolnih naselja.

“ Ako si mlada osoba, između 15 i 30 godina, odvoji 5 minuta svog vremena i anonimno odgovori na anketu. Od sada dok piješ kavu, čekaš frenda ili ti je dosadno skrati vrijeme za 5 minuta i zabavi se anketom jer letke možeš pronaći i u svom omiljenom kafiću. Ako nam ne kažeš što misliš, ne možemo znati što trebaš. Zato već danas, pronađi anketu, letak ili plakat i RECI ŠTO MISLIŠ! “

Istraživanje će trajati do petka 9. listopada.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close