Ličko-senjska županijaEuropa

Poziv iz Grada Gospića: Besplatni štandovi za poljoprivrednike!

GRAD GOSPIĆ

Na web stranicama Grada Gospića objavljen je poziv poljoprivrednim proizvođačima za iskaz interesa za štandove za prodaju poljoprivrednih proizvoda na kućnom pragu.

Poziv prenosimo u cijelosti:

Pozivaju se proizvođači poljoprivrednih proizvoda s područja Grada Gospića koji su upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava i koji su zainteresirani za prodaju na kućnom pragu putem postavljanja štanda ispred kuće da se jave kako bi Grad Gospić mogao utvrditi potrebnu količinu štandova.

Cilj ovog Javnog poziva Grada Gospića je svim poljoprivrednicima, nositeljima OPG-a, a koji posjeduju potrebnu dokumentaciju za prodaju na kućnom pragu svojih proizvoda, osigurati nabavku unificiranih štandova za prodaju poljoprivrednih proizvoda na kućnom pragu, kako bi se na identičan i estetski prihvatljiv način uredila njihova prodajna mjesta i postigla lijepa vizura Grada Gospiću.

Štand za prodaju na kućnom pragu će se izdavat na određeno razdoblje uz ugovornu obvezu bez naknade. Za vrijeme korištenja nije dozvoljeno mijenjati izgled štanda, dodavati mu police, oznake ili slično.

Na štandu će biti istaknut naziv OPG-a i sjedište, a kako je to upisano u odgovarajući registar odnosno upisnik.

Svi zainteresirani se trebaju javiti u Odsjek za gospodarstvo i ruralni razvoj na e-mail: [email protected] ili telefon 053/658 103, do utorka 10. travnja 2021. godine.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close