LifestyleScena

POVRATAK Jacques HOUDEK opet na sceni

Nesumnjivo jedan od najvećih vokalnih autoriteta na ovim prostorima, Jacques Houdek vraća se u velikom stilu nakon kreativne pauze tijekom koje je svakodnevno primao poruke tisuća svojih vjernih fanova koji su nestrpljivo iščekivali njegov povratak.

Vraćam se jači no ikad. Više od dvije godine prošlo je otkako sam izdao svoj posljednji album ‘Meni za ljubav’ i najavio kreativnu pauzu. Nisam znao koliko će ona trajati; povodim se isključivo iskrenim emocijama, slijedim svoje životne i glazbene ideale i poštujem trajne vrijednosti koje i sam želim stvarati. U vrijeme kada sam najavio da se povlačim na neodređeno, nisam se osjećao dobro u tržišnoj kompeticiji, nikada nisam i neću stvarati glazbu radi osvajanja top ljestvica – mišljenja sam da prava umjetnost uvijek dopre do onih kojima je namijenjena, ja ne podilazim ukusu koji se nameće tzv. masovnoj publici, tako da nisam mogao svoju glazbu smjestiti u vrijeme i prostor u kojem djelujemo. Puno su važnije postale sve popratne stvari koje dolaze s ovim poslom, no ja se tome nisam mogao prepustiti jer sam iskren u svojoj emociji koju prenosim publici.Čekao sam pravi trenutak da se vratim, da osjetim onu najiskreniju emociju, žar i strast prema poslu kojim se bavim pa da mogu dati svojoj publici sve od sebe, da ne dozvolim da me se ukalupi jer moja glazba nije klišej, a ja nisam instant projekt. Presretan sam što se na scenu vraćam uulozi mentora u showu THE VOICE Najljepši glas Hrvatske i zato velika hvala timu HRT-a koji me odlučio angažirati. Svoju karijeru od samog početka gradim na talentu i glasu, vrijednostima na kojima se bazira ovaj show – zato je on za mene poseban i odlučio sam prihvatiti mentorski izazov! Veselim se što ću otkriti nove posebne glasove, talente koji do sada još nisu dobili svoju priliku. Tu sam da im pomognem, prenesem svoje znanje, iskustvo i ljubav prema pjevanju, i dovedem ih do kraja, do pobjede! Ovo je jedini show u kojem samo dobrim glasom možeš do pobjede – nije važan stas, već samo dobar glas!’, entuzijastično i veselo zaključuje Jacques, hrvatski The Voice koji se proslavio megahitovima‘Stotinama godina’, ‘Srećom imam tebe’, ‘Dužna si’, ‘Živim za to’, ‘Zauvijek tvoj’, ‘Nepobjediva’, ‘Na krilima ljubavi’ i višestruki dobitnik Porina i brojnih drugih priznanja.

 

Tekst: CR

Foto: jutarnji.hr

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close