DomGrad Zagreb

Povodom Europskog dana jezika u Maksimiru se održava radionica stranih jezika

U povodu obilježavanja Europskog dana jezika u subotu, 24.rujna u Centru za kulturu i informacije Maksimir organiziran je program na 6 stranih jezika. Od 10 do 11 sati, na zelenoj površini uz Centar u Švarcovoj 18, održat će se MULTI KULTI KIDS DAY – radionica za djecu, koji završava puštanjem balona. Radionica za odrasle održat će se od 11 do 12 sati. U sklopu obilježavanja ovog dana organizirani su kvizovi i igre, djeca će naučiti kako se pozdraviti i predstaviti na engleskom, njemačkom, španjolskom, francuskom, talijanskom i kineskom jeziku. Bojati će se zastave i izraditi knjižica zastava zemalja Europe, slagati ćes se puzzle karta svijeta i mnoštvo drugih aktivnosti.

Svi polaznici radionice imaju mogućnost isti dan dobiti više informacija o upisima u naše Radionice stranih jezika za djecu, mlade i odrasle, te ostvariti popust od 15% za upisani jezik!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close