DomGrad Zagreb

Povodom Europskog dana jezika u Maksimiru se održava radionica stranih jezika

U povodu obilježavanja Europskog dana jezika u subotu, 24.rujna u Centru za kulturu i informacije Maksimir organiziran je program na 6 stranih jezika. Od 10 do 11 sati, na zelenoj površini uz Centar u Švarcovoj 18, održat će se MULTI KULTI KIDS DAY – radionica za djecu, koji završava puštanjem balona. Radionica za odrasle održat će se od 11 do 12 sati. U sklopu obilježavanja ovog dana organizirani su kvizovi i igre, djeca će naučiti kako se pozdraviti i predstaviti na engleskom, njemačkom, španjolskom, francuskom, talijanskom i kineskom jeziku. Bojati će se zastave i izraditi knjižica zastava zemalja Europe, slagati ćes se puzzle karta svijeta i mnoštvo drugih aktivnosti.

Svi polaznici radionice imaju mogućnost isti dan dobiti više informacija o upisima u naše Radionice stranih jezika za djecu, mlade i odrasle, te ostvariti popust od 15% za upisani jezik!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close