Lifestyle

Povodom Dana inteligencije hrvatska Mensa organizira testiranja inteligencije

Hrvatska Mensa obilježava Dan inteligencije 2015. godine i organizira testiranja inteligencije u Zagrebu i Splitu – za znatiželjne i sve ostale koji sumnjaju da je imaju!


Hrvatska Mensa povodom Dana inteligencije organizira testiranje inteligencije u Zagrebu po povlaštenoj cijeni u tjednu od 21. – 25. rujna 2015. godine u prostorijama Hrvatske Mense, Ulica grada Vukovara 58, te u Splitu 26. rujna 2015. godine na FESB-u, Ruđera Boškovića 32.

Termini testiranja po danima u gradu Zagrebu:

Ponedjeljak 21. rujna – grupe u 11 i 12 sati

Utorak 22. rujna – grupe u 11, 12, 17 i 18 sati,

Srijeda 23. rujna –  grupe u 17 i 18 sati

Četvrtak 24. rujna  – grupe u 11, 12, 17 i 18 sati

Petak 25. rujna – grupe u 11 i 12 sati

U Splitu će se testirati po grupama u 11, 12 i 13 sati.

Požurite s prijavama jer je broj mjesta ograničen.

Cijena testiranja:

-za prijave od 7. – 18. rujna – 70 kn

-za plaćanje na licu mjesta – 80 kn

Osigurajte svoj termin te se prijavite putem našeg weba koristeći on-line registraciju: http://www.mensa.hr/glavna/testiranja/prijava. Testiranje se obavlja u kontroliranim uvjetima pod nadzorom ovlaštenog psihologa.

Za rješavanje standardiziranog testa inteligencije kojeg koristi Hrvatska Mensa nije potrebno nikakvo posebno predznanje. Test je neverbalan, što znači da ne sadrži alfanumeričke znakove niti kulturno ili geografski specifične simbole. Zbog ovih razloga potpuno je nevažna kulturna, obrazovna, geografska, vjerska i ostala pripadnost pristupnika.

Testiranju ne mogu pristupiti osobe mlađe od 14 godina, te osobe koje su testirane tokom tekuće ili prošle godine.

Na testiranje je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu (ili neku drugu službenu ispravu sa slikom). Sve upute za rješavanje testa dobit ćete od psihologa prije početka testiranja.

U roku od mjesec dana, psiholog pristupnicima poštom šalje rezultate testiranja na njihovu kućnu adresu, u zatvorenoj omotnici. Pristupnikov rezultat njegova je privatna stvar i zna ga samo ovlašteni psiholog i kandidat.

Hrvatska Mensa od nadzornog psihologa dobiva isključivo popis osoba koje su na temelju postignutog rezultata na testu inteligencije ispunile uvjet za učlanjenje, te im šalje poziv da to i učine, ako žele.

Dođite, saznajte nešto više o sebi i zabavite se rješavajući zadatke!


Tekst: metroportal.hrČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close