VijestiTurizam

POVODOM 19. ROĐENDANA Nacionalni park Sjeverni Velebit poziva na izložbu “Život s medvjedima”!

Nacionalni park Sjeverni Velebit, osnovan 28. svibnja 1999. godine, najmlađi je nacionalni park u Hrvatskoj. Povodom 19. rođendana Parka, Javna ustanova Nacionalni park Sjeverni Velebit organizira otvaranje putujuće izložbe fotografija „Život s medvjedima“.


FINDing BEARings međunarodni je foto natječaj posvećen očuvanju smeđeg medvjeda i suživotu medvjeda i čovjeka održan tijekom ožujka i travnja 2017. godine. Na natječaju su sudjelovala 34 autora iz Slovenije, Hrvatske, Austrije, Italije, Poljske i Rumunjske sa 86 fotografija, a međunarodni stručni žiri je odabrao najbolje fotografije za postav putujuće izložbe pod nazivom “Život s medvjedima”.

Od 30. svibnja 2018. godine izložba će se nalaziti u Kući Velebita, posjetiteljskom centru Nacionalnog parka Sjeverni Velebit u Krasnu. Otvorenje izložbe održat će se u srijedu, 30. svibnja u 15:00 sati.

Nacionalni park Sjeverni Velebit poziva sve zainteresirane da posjete Kuću Velebita i pogledaju ovu zanimljivu izložbu!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Sponzorirano | Foto: Nacionalni park Sjeverni Velebit

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close