Ličko-senjska županijaPolitika

Povjerenstvo HDZ-a grada Gospića odgodilo unutarstranačke izbore!

Povjerenstvo GO HDZ-a grada Gospića i Povjerenik Ivica Radošević objavili su priopćenje o odgodi unutarstranačkih izbora koji su se trebali održati 2.rujna 2018. godine.


Priopćenje donosimo u cijelosti:

Obavještavamo sve članove Hrvatske demokratske zajednice s područja grada Gospića da je dana 27. kolovoza 2018. godine održana sjednica na kojoj su donesene sljedeće odluke:

Odgađaju se izbori za predsjednika i potpredsjednike Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića zakazani za 2. rujna 2018. godine.

Odgađaju se izbori za predsjednike i potpredsjednike 11 Temeljnih ogranaka HDZ-a s područja grada Gospića zakazani za 2. rujna 2018. godine.

Odgađa se izborna skupština Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića sazvana za 4. rujna 2018. godine zbog otkazivanja izborne skupštine Temeljnog ogranka HDZ-a Gospić, a koja prethodi održavanju izborne skupštine Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića.

Povjerenstvo Gradske organizacije HDZ-a grada Gospića naknadno će utvrditi termine održavanja gore navedenih izbora.

Skrećemo pozornost na izbore za Predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Ličko-senjske županije koji će se prema utvrđenom terminu održati 9. rujna 2018.

S poštovanjem,

Povjerenik GO HDZ-a grada Gospića

Ivica Radošević, v.r.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close