Turizam

POTRAGA U INSPEKCIJI Na Plitvicama nabujali apartmani, nije riješeno pitanje vodoopskrbe ni prometnog kaosa

Iako im je na upravljanje dan jedan od najvećih dragulja hrvatskoga turizma te iako su na računu imali 226 milijuna kuna – nisu se bavili očuvanjem Plitvičkih jezera, a to im je osnovna zadaća.


Ovo je najveća zamjerka državne revizije bivšoj Upravi nacionalnog parka. No i sadašnja se bori s nizom problema. U posljednjih 10 godina u krugu parka nabujali su apartmani, neusklađeni s prostornim planovima. Nije riješeno pitanje vodoopskrbe ni prometnog kaosa.

Tek su nedavno prestali ispuštati otpadne vode u prirodu, a napokon će krenuti i obnova hotela Plitvice te uništene i opustošene Titove vile Izvor.

Nekoliko tisuća fotografija na dan podijeli se s ovoga mjesta.

I dok društvene mreže broje lajkove, blagajna Plitivičkih jezera broji – kune. Ove godine planiraju zaraditi 187 milijuna, sljedeće, piše u planu – 15 milijuna više.

Pogledajte video!

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Pročitajte još
Close
Back to top button
Close