Politika

POTRAGA Priča iz Gline: Radovi su uredno plaćeni više od 600 000 kuna, ali izvedeni samo na papiru

400 tisuća kuna ministarstvo HDZ-ove Gabrijele Žalac dalo je gradu Glini za obnovu ulice. Gradonačelnik, također HDZ-ovac jamčio je u dokumentaciji da su radovi obavljeni i da su materijali ugrađeni. Izvođač tih radova je tvrtka HDZ-ovog načelnika općine Orle.

Nadzor nad radovima proveo je ured čovjeka povezanog s HDZ-ovim županom, a sin župana je zamjenik gradonačelnika Gline. I on je HDZ-ovac. Ne bi tu bilo ništa sporno da su radovi za koje tvrde da su obavljeni doista i obavljeni. Ali nisu. Upozorili su nas na to mještani i oporba – piše RTL.

Na odvodnji i vodovodu bili su radovi. Na odvodnji doprema, ugradnja slivnika i ugradnja PVC cijevi za sanaciju kućnih priključaka, a na vodovodu doprema cijevi i ugradnja istih. Tako kaže periodičko izvješće grada Gline koje je pod materijalnom i kaznenom odgovornošću potpisao gradonačelnik Gline. Prema napisanom dvije ulice imaju novi vodovod.

Mještani kažu drugačije. Ni vidjeli ni čuli radove u godinama što su tamo. Ipak, u dokumentaciji koju nam je pokazao dio oporbenih vijećnika Grada Gline, radovi su obavljeni i plaćeni više od 600 tisuća kuna. Više od pola tog iznosa, čak 400 tisuća kuna isplaćeno je iz Ministarstva regionalnog razvoja, ministrice Gabrijele Žalac.

Pogledajte video.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close