Politika

POTRAGA Priča iz Gline: Radovi su uredno plaćeni više od 600 000 kuna, ali izvedeni samo na papiru

400 tisuća kuna ministarstvo HDZ-ove Gabrijele Žalac dalo je gradu Glini za obnovu ulice. Gradonačelnik, također HDZ-ovac jamčio je u dokumentaciji da su radovi obavljeni i da su materijali ugrađeni. Izvođač tih radova je tvrtka HDZ-ovog načelnika općine Orle.

Nadzor nad radovima proveo je ured čovjeka povezanog s HDZ-ovim županom, a sin župana je zamjenik gradonačelnika Gline. I on je HDZ-ovac. Ne bi tu bilo ništa sporno da su radovi za koje tvrde da su obavljeni doista i obavljeni. Ali nisu. Upozorili su nas na to mještani i oporba – piše RTL.

Na odvodnji i vodovodu bili su radovi. Na odvodnji doprema, ugradnja slivnika i ugradnja PVC cijevi za sanaciju kućnih priključaka, a na vodovodu doprema cijevi i ugradnja istih. Tako kaže periodičko izvješće grada Gline koje je pod materijalnom i kaznenom odgovornošću potpisao gradonačelnik Gline. Prema napisanom dvije ulice imaju novi vodovod.

Mještani kažu drugačije. Ni vidjeli ni čuli radove u godinama što su tamo. Ipak, u dokumentaciji koju nam je pokazao dio oporbenih vijećnika Grada Gline, radovi su obavljeni i plaćeni više od 600 tisuća kuna. Više od pola tog iznosa, čak 400 tisuća kuna isplaćeno je iz Ministarstva regionalnog razvoja, ministrice Gabrijele Žalac.

Pogledajte video.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: RTL

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close