EuropaIzdvojeno

POTPORA LOKALNIM OPG-ima Grad Gospić pokrenuo E–tržnicu domaćih proizvoda

Grad Gospić danas je u rad pustio „E-tržnicu domaćih proizvoda“, web aplikaciju na kojoj se na jednom mjestu mogu naći domaći proizvodi proizvedeni isključivo na OPG-ima građana Gospića.

Na online tržnici tako se nalazi velika ponuda domaćih i lokalnih proizvoda koji su selektirani po kategorijama, dok se klikom na željenu kategoriju kupac povezuje direktno s OPG-om i tako obavlja kupnju.

„Sigurni smo da će se za dobre proizvode naših sugrađana daleko čuti te želimo na ovaj način potaknuti lokalnu proizvodnju i prodaju te omogućiti lakši i brži plasman domaćih proizvoda kako u Gospiću tako i izvan našeg grada i županije.“, poručili su iz grada.

Grad Gospić financirao je izradu same aplikacije, sustavno će održavati ovo web mjesto te po dostavi fotografija i podataka o proizvodima unositi ažurirane podatke na tržnicu.

Pozvani su svi nositelji OPG-a s područja Grada Gospića koji do ovog trenutka nisu dostavili podatke da to učine te da potpuno besplatno ostvare mogućnost za dodatnu prodaju i vidljivost svojih proizvoda.

E-mail adresa za dostavu podataka zainteresiranih OPG-a je [email protected]

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close