Lifestyle

Potpisan Sporazum o suradnji portala Studentski.hr i Lika Clubbinga

Zaključen je i treći Sporazum kojim Lici omogućavamo još kvalitetnije i zanimljivije informacije iz svijeta mladih.

Portal studentski.hr najčitaniji je studentski portal u Hrvatskoj. Pokrenula ga je mala studentska ekipa koja se danas popela na preko 80 suradnika/novinara, i čini najveći “studentsku” medijsku silu informacija. Većinu članaka proizvode novinari iz cijele Hrvatske, a projekt studentskog portala podržan je i od strane EU fondova te nekih većih sponzora. Portal su pokrenuli studenti FER-a, Branimir Čulina i Luka Štambuk.

Kako bi ličkim studenticama i studentima omogućili kvalitetnu povezanost i najbolje studentske informacije o učenju, zabavi, skriptama, studentskim poslovima, noćnom životu i zanimljivostima, danas je potpisan Sporazum o suradnji između portala Studentski.hr i Lika Clubbinga.

studentski

Sporazum su u Zagrebu potpisali Luka Štambuk za web portal studentski.hr i Ante Fumić za Lika Clubbing. Nakon toga održan je i prigodni sastanak uz dogovore kako dodatno povezati ličku regiju u svijet informacija s nacionalne razine, te isto tako iz Like još bolje plasirati informacije na nacionalnu razinu.

20140702_130148(1)

Osim na web portalu, sve studentske informacije možete pratiti i na njihovoj Facebook stranici: STUDENTSKI.HR ili Twitteru: @studnentski.Hr.

Tekst napisala: UL

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close