Lifestyle

Potpisan Sporazum između Poslovnog Učilišta Experta i Lika Clubbinga

Pitate se koja je poveznica između “clubbinga” i “učilišta”?

Danas, 02. Srpnja, još je jedan veliki dan. U Zagrebu je potpisan Sporazum o suradnji između Poslovnog Učilišta Experta i Lika Clubbing-a. Za Poslovno učilište to je potpisom potvrdio ravnatelj ustanove gosp. Ivica Ropuš, a za Lika Clubbing voditelj Ante Fumić. Glavna poveznica između “clubbinga” i “učilišta” je da se mladi ljudi koje vole zabavu, ipak moraju i obrazovati te time raditi na svojoj budućnosti.

VIŠE O EXPERTI?

Poslovno učilište Experta je vodeća poslovna škola u regiji u kategoriji jednogodišnjih usavršavanja. Nudi preko 15 raznih programa kojima se svatko može specijalizirano obučavati za prodaju, marketing, EU fondove, projektni menadžment, i mnoge druge smjerove. O ozbiljnosti ovog Učilišta dovoljno govori činjenica da djeluje 12 godina na hrvatskom obrazovnom tržištu, a završili su ga mnogi poznati hrvatski PR i marketing stručnjaci.

Od predavača, valja napomenuti kako su oni vrsni stručnjaci  u svojim područjima što ovom poznatom Učilištu dodatno daje na težini; prof. dr.sc. Vladimir Gruden, Mirjana Hrga, mr.sc. Damir Jugo, Mislav Bago, Goran Milić, akademik Željko Reiner, Tomislav Jelinčić, dr. Hrvoje Kenfelj, i brojni drugi.

KAKO UPISATI?

Ostvarenom suradnjom dogovoreno je kako će Lika Clubbing davati informacije o upisima “iz prve ruke” te promovirati Poslovno učilište Expertu. Na naš mail: [email protected], inbox Facebook stranice ili kontakt brojeve, možete se informirati o Experti te dogovoriti sastanak u Učilištu.

Tekst napisala: UL

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close