VijestiTurizam

Posudite svoj kišobran za ljetnu instalaciju u Gospiću! 50 METARA KIŠOBRANA U ULICI VILA VELEBITA

Na ulicama Gospića priprema se instalacija u ulici Vile Velebita 


Ulica Vila Velebita  postati će  najfotogeničnija ulica  u Gospiću, zahvaljujući Gradu Gospiću, Turističkoj zajednici grada Gospića, Dječjem vrtiću Pahuljica , umjetniku Ivanu Golcu i svim građanima koji će donirati kišobran za ovu instalaciju.  Riječ je o popularno nazvanom ‘umbrella sky‘ projektu koji se širi diljem Europe,a donosi radost i kišobrane. Projekt koji je započeo na trgu gradića Agueda u Portugalu, a proširio se i na ulice Lensa, Pittsburgha, Bordeeaux, ali i hrvatskih gradova Zagreba, Čakovca, Karlovca i Šibenika.

Ulica Vila Velebita u centru Gospića će biti natkrivena instalacijom  od  kišobrana, duljine 50 metara koji će donesti  vedrinu u cijeli kvart. Uz kišobrane postaviti će se i izložba dječjih radova na temu Nikole Tesle. Kišobrani će biti postavljeni 09. srpnja 2019. godine.

Posudite svoj kišobran za šarenu ljetnu instalaciju u Gospiću

Uz Turističke zajednice Grada Gospića ističu:

U idućih dvadesetak dana naši građani mogu posuditi svoje kišobrane turističkoj zajednici i tako uvelike pripomoći u postavljanju instalacije.

Svoje kišobrane možete dostaviti do ponedjeljka 08. srpnja 2019. u prostorije turističke zajednice, Bana Ivana Karlovića 1, od 07,00 – 19,00 h svaki dan. Ova vesela i zanimljiva instalacija dio je projekta Srpanj u Gospiću 2019.  koji bi trebao osvježiti vizualni izgled grada  za vrijeme trajanja manifestacije.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close