ObrazovanjeKarijeraIzdvojenoPromo

POSTANI DADILJA, BARMEN ILI ZAVARIVAČ Dođi na učilište koje te osposobljava za tržište rada!

BROJNA OSPOSOBLJAVANJA SU U TIJEKU

Učilište Piramida znanja, ustanova za obrazovanje odraslih iz Zaboka koja promovira nov pristup učenju i obrazovanju u ovom trenutku nudi čitavu paletu osposobljavanja za odrasle.

Njihov fleksibilniji model učenja odraslim osobama uvelike olakšava svladavanje nastavnih sadržaja, uz školavanje koje se organizira dopisnim putem (putem posebno izrađenih nastavnih pisama) i multimedijskim putem (putem interneta).

Polaznici prisustvuju obveznim zajedničkim konzultacijama, a individualne konzultacije obavljaju prema vlastitoj potrebi u dogovorenim terminima. Takav način obrazovanja znatno pogoduje polaznicima, budući da uče kad mogu i polažu kad su spremni. Ne moraju biti prisutni u učionici u punom fondu sati satnice obvezne redovite nastave.

Programi Učilišta Piramida znanja temeljeni su na ispitivanju potreba tržišta rada, u suradnji s poslodavcima, zavodom za zapošljavanje ili lokalnom zajednicom te uspješnoj realizaciji cjelokupnog obrazovnog procesa.

Polaznicima će omogućiti zapošljivost, zadržavanje posla i napredovanje u poslu, a gospodarstvenicima kompletnu i fleksibilnu radnu snagu, konkurentnost i zauzimanje boljih tržišnih pozicija.

Najaktualnija osposobljavanja koje provodi Piramida znanja:

1. Dadilje
2. Njegovatelj/ice starijih i nemoćnih osoba
3. Gerontodomaćin/ce
4. Barmen/ica
5. Zavarivač/ica MIG-MAG postupkom
6. Rukovatelj/ica CNC tokarilicom i CNC glodalicom

Aktualne srednje škole u sklopu Piramide znanja:

1. Komercijalist/ica
2. Kuhar/ica
3. Konobar/ica
4. Slastičar/ka

U prostorijama Učilišta Piramida znanja izvode se programi verificirani od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, a koji obuhvaćaju stjecanje srednje stručne spreme, školovanje, doškolovanje i prekvalifikacije.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close